De hoog aangeschreven Familiy vestiging van Jing Mei gaat vanaf 1 augustus 2019 verder onder de naam Eethuis Mei.
De familie Mei is 14 jaar geleden gestart met de cafetaria in Steenbergen onder de formule Family.
“Na al deze tijd wilden wij graag meer ons eigen gezicht kunnen geven en onze eigen beslissingen kunnen nemen in de Cafetaria”, zo vertelt Mei. Daarom is gekozen om zelfstandig verder te gaan vanaf 1 Augustus 2019 onder de naam Eethuis Mei.
De hoge standaarden op voedselkwaliteit en op het gebeid van hygiëne worden natuurlijk gewaarborgd zoals dit de klanten van ons gewend zijn. Ook het grootste deel van het bestaande assortiment blijft grotendeels hetzelfde.
Wel nieuw zijn de premium burger, het vlees van de hamburger is van de Simmentaler runderen. Deze runderen lopen vrij rond in de Oostenrijkse bergen en de Duitse alpen. Hier eten ze veel verschillende grassoorten en alpenkruiden waardoor dit vlees karaktervol van smaak is.
Als specialiteiten kunnen nog de kipgerechten worden genoemd, wok, saté en de Mexiaanse kipschotel. Volgens eigen recept maar ook met verse kippenvlees van de lokale poelier uit Steenbergen.